ARCHITECTURE

Saltpay

The project is an open-space office space located in Porto, where, from an architectural point of view, the nowadays notion of workspace today is questioned. With a proposal for different types of workstations, the project is characterized by the versatility of space and different areas.

Saltpay

Three types of job are proposed: individual, group and transitional. The individual and group posts are, as the name implies, dedicated to long-term individual or group work sessions, designed for an extended stay in space. The transitional posts are designed for a reduced stay and not for long periods of time. There are also common spaces that are a hybrid between a leisure area and a workplace, ensuring the versatility of the space.
From the point of view of graphic design, there is a visual intervention that focuses on plant motifs, with result in wallpapers that assure a feeling of comfort that complements the objectives of each area of this open space.